Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Штонда О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сонько Н.  
Молочнобілкові добавки до м’ясних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. Сонько, Р. Панасенко, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 743.583 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Штонда О. Г. 
Визначення поняття "наступність” у психолого-педагогічній літературі [Електронний ресурс] / О. Г. Штонда // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах. - 2014. - Вип. 35. - С. 375-379. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pfto_2014_35_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.043 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Штонда О. Г. 
Особливості та специфіка організації навчальної діяльності студентів-математиків при формуванні наступності [Електронний ресурс] / О. Г. Штонда // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах. - 2014. - Вип. 36. - С. 438-441. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pfto_2014_36_64
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Никонець В. 
Використання фруктів у маринадах для м'ясних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. Никонець, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 959.925 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Макаренко В. 
Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів [Електронний ресурс] / В. Макаренко, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 778.142 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Глушак А. 
Актуальність використання альгінатів у м´ясних продуктах [Електронний ресурс] / А. Глушак, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 210-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 122.609 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Динько О. П. 
Дослідження властивостей борошна з насіння гарбуза для варених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / О. П. Динько, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 214-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 125.857 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мороз В. Ф. 
Використання ензимів при виробництві м'ясних виробів [Електронний ресурс] / В. Ф. Мороз, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 249-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 133.571 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Непомняща Н. О. 
Використання екстрактів спецій та прянощів у технології субпродуктових ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Н. О. Непомняща, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 254-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__50
Попередній перегляд:   Завантажити - 127.459 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Сліпченко А. О. 
Застосування гідроколоїдів у харчових системах [Електронний ресурс] / А. О. Сліпченко, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 268-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 125.91 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Сонько Н. М. 
Молочний (сироватковий) білок у м'ясних продуктах [Електронний ресурс] / Н. М. Сонько, О. А. Штонда, Ю. Г. Сухенко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 272-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__54
Попередній перегляд:   Завантажити - 125.809 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Шаповал Є. М. 
Білковий напівфабрикат для виробництва напівкопчених ковбас [Електронний ресурс] / Є. М. Шаповал, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 287-290. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__57
Попередній перегляд:   Завантажити - 128.703 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Шаповал Н. М. 
Актуальність використання молочного білку при виробництві січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. М. Шаповал, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 147-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 939.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Шаповал Є. М. 
Дослідження впливу білкового напівфабрикату із колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбасїї [Електронний ресурс] / Є. М. Шаповал, О. А. Штонда, Н. М. Слободянюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.16 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Штонда О. А. 
Доцільність використання м'яса страусів у дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / О. А. Штонда, В. В. Камінська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 201-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 535.854 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Штонда О. А. 
М’ясо птиці в дитячому харчуванні [Електронний ресурс] / О. А. Штонда, Н. А. Савчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 204-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__50
Попередній перегляд:   Завантажити - 502.062 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Штонда О. Г. 
Філософський аспект проблеми організації наступності у навчанні [Електронний ресурс] / О. Г. Штонда // Педагогіка та психологія. - 2015. - Вип. 47. - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_ped_2015_47_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.258 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Штонда О. Г. 
Дидактичні умови забезпечення наступності у навчанні студентів педагогічних університетів [Електронний ресурс] / О. Г. Штонда // Педагогіка та психологія. - 2015. - Вип. 50. - С. 40-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_ped_2015_50_7
Розкрито суть понять «наступність у навчанні», «забезпечення наступності у навчанні природничо-математичних дисциплін студентів педагогічних університетів»; визначено особливості забезпечення наступності у навчанні природничо-математичних дисциплін студентів педагогічних університетів; уточнено критерії та показники забезпечення наступності у навчанні природничо-математичних дисциплін студентів педагогічних університетів. Теоретично обгрунтовані й експериментально перевірені дидактичні умови, які сприяють забезпеченню наступності у навчанні природничо-математичних дисциплін студентів педагогічних університетів (підготовка навчально-методичного забезпечення наступності природничо-математичних дисциплін у навчанні студентів педагогічних університетів; реалізація міждисциплінарних та внутрішньодисциплінарних зв'язків, що передбачають відбір змісту, форм та методів навчання забезпечення наступності).
Попередній перегляд:   Завантажити - 370.662 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
19.

Слива Ю. В. 
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Ю. В. Слива, О. А. Штонда, К. М. Семенюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2018. - № 4. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2018_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 906.721 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Сухенко В. Ю. 
Розробка комплексної харчової добавки на основі тваринної та рослинної сировини для м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ю. Сухенко, О. А. Штонда, Н. М. Сонько, Л. М. Шевчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 5. - С. 226-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_5_26
Наведено результати органолептичних досліджень, основних функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей харчової добавки (ХД). ХД є сумішшю таких складових: альгінату натрію, соєвої клітковини та сироваткового білка. Дослідженню підлягали експериментально-встановлені зразки ХД на основі тваринної (ТС) і рослинної сировини (РС), виготовлені шляхом ретельного змішування сухих складових у певному співвідношенні масових частин, які здатні створювати міцні структурні системи. Кожна складова суміші має свою функціональність для м'ясного продукту в цілому. Комплексна ХД на основі ТС і РС є порошкоподібною, однорідною сипучою масою без сторонніх домішок, що забезпечує її введення до складу рецептури м'ясних продуктів у вигляді порошкоподібного продукту, коли гідратація відбувається безпосередньо при змішуванні та утворенні фаршу. Розроблено оптимальні співвідношення складових суміші та виділено 9 дослідних зразків, які розподілено на 3 дослідні підгрупи, до кожної з яких віднесено по 3 зразки. Встановлено, що ХД на основі ТС і РС має високі показники волого- та жироутворювальної здатності. Дослідження структурно-механічних властивостей з іншими технологічними показниками надали змогу визначити рецептурний склад композиції для отримання стабільних текстурованих гелів при гідратації. Аналіз отриманих результатів доводить, що використання ХД на основі ТС і РС для застосування в м'ясній промисловості має технологічні перспективи.
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.428 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського